bytesbyxor

I vintras gjorde jag en deal att sy byxor åt en skolkamrat som del av ett hantverksbyte där jag själv fick en helt underbar träskål (som jag såklart glömde ta bild på, får kanske göra ett inlägg om bara hantverksbyten och visa upp mina skatter). Eftersom jag dock hade helt löjligt mycket jobb under vårterminen hann jag aldrig sy byxorna innan vi slutade och nu när det varit 50 grader i lägenheten och jag är sjukskriven igen pga född skraltig så har jag jobbat sååå masigt.
 
NU har dom emellertid äntligen blivit färdiga och då tyget räckte till mer än jag trodde så blev det även ett par shorts på köpet!
 
(ursäkta min slarvpressning, dom ska ju ändå knölas ihop och postas såatteh...)
 
 
Det finns egentligen inte mycket att säga om saken. Ganska tråkiga byxor utifrån mönsterkonstruktionsboken, sydda i halvtunt ylle. Gubbfickor fram och långbyxorna har fickor bak också men det fick inte kortbyxorna eftersom jag blev himla missnöjd och dessutom inte alls har någon vidare sylust numera. Jag hoppas bara att beställaren i fråga nöjer sig (trots att shortsen även på något magiskt vis blev lite större i storleken!?)
 
Roligare än så har jag liksom inte varit på senaste och så länge det är helvetesvarmt och jag mixtrar med mediciner lär jag inte bli det heller. Just nu vill jag mest hellre lägga sömnaden på hyllan och istället äta isglass, spela tv-spel, sova och pussa på djur på obestämd framtid!
Allmänt, Beställningsarbeten | | 3 kommentarer |
Upp