jag ska bara

Mitt motto sen jag kom hit har antagligen varit "jag ska bara". Det känns lite som om jag har tusen saker jag vill göra och egentligen all tid i världen men hur jag än beter mig så blir det kväll strax efter att jag gått upp och jag hann inte med någonting.
Förra veckan blev jag attackerad av en endagarsfeber också som liksom sög liv och lust ur mig, så nu längtar jag mest bara hem!
 
Den här veckan är det redovisning och trots att det känns som om jag borde haft massvis att blogga om utöver det har jag faktiskt ingenting, utan tänker att jag väntar tills redovisningen är överstökad så jag kan visa upp vad jag arbetat med under läsårets första etapp.
 
I helgen hade jag såklart som mål att jobba undan allt pappersarbete som jag förträngt men jag beslutade mig för att bota ångest på bästa vis och spenderade både lördag och söndag i skogen där jag lämpligt nog sprang på en massa trattisar. Trevligt i stunden men såhär i efterhand hade det varit skönt att inte ha lika mycket kvar innan redovisning.
 
Så nu kommer jag varva arbetsbeskrivningar, plaggskisser och de sista sömmarna på en handsydd skjorta så det bara ryker om det och hoppas att jag har något visa upp om en vecka!
 
Allmänt, Folkligt, Handsömnad | | 2 kommentarer |
Upp