monthly makers - GEOMETRI

Nu känns det nästan jobbigt att visa upp för alltså fy satan va tråkig jag känner mig som på tema geometri har gjort det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv, ett jävla lapptäcke! Antagligen kommer tråkighetskänslan ganska mycket av att det faktiskt var skittråkigt att sy och jag har numera en enorm respekt för alla lapptäckestanter som måste ha ett helt överjordiskt tålamod
Hur som havre behövde jag iallafall ett övekast och nu när det är fixat kan jag ju fokusera på hur roligt det ska bli att få sy en massa andra saker!
 
Egentligen är det väl inte den roligaste färgskalan i världen men eftersom jag använde mig av gamla tygrester som låg i skrubben och skräpade fick jag göra det bästa jag kunde utifrån materialet jag hade.
 
 
Runt kanten skarvade jag på med remsor för jag orkade helt enkelt inte fjanta runt med romber längre!
 
 
Undersidan fodrade jag med ett påslakan från second hand.
 
Och ungefär så tråkigt var det med det!
 
Allmänt, Återbruk/Lagning | |
#1 - - Helga:

1. Tror inte du kan skapa något tråkigt och 2. Det är såååå fint! Tycker det är jättesnyggt att du har randigt runtom 😊

#2 - - Alicia:

Alltså jag avgudar dig! "Orkade inte fjanta runt med romber längre" <3 Fattar inte att du gjort detta. VET DU OM att normala människor jobbar på lapptäcken i typ ett år eller två? Hur är du möjlig! Så jävla talangfull! Och ditt missnöje till trots blev jag sjukt inspirerad att också sy ett! Så himla himla fint!

#3 - - Linnéa:

Fattar inte hur du hann med att göra ett helt lapptäcke på så kort tid!!!! Det är såå himla fint <3

#4 - - Anki:

Woow hur har du hunnit med! Haha men känner igen mig i det du säger, sydde ett lapptäcke en gång på syslöjden i skolan och det tog sååå lång tid och var faktiskt som du säger supertråkigt haha.

Men ditt blev riktigt snyggt så du ska va nöjd med det, tycker färgerna passar bra ihop också, imponerande!

#5 - - Ruth | HungryHeart.se:

Men alltså jag FÖRSTÅR inte hur du kunde sy ett helt lapptäcke på en månad! Så himla, himla fint.

#6 - - Stina | Stinas tillvaro:

WOW! Inte alls tråkigt - helt magiskt och så sjukt mäktigt att du hunnit med att skapa detta, imponerad är bara förnamnet :)

#7 - - Grahnslöjd:

Vilket fantastiskt arbete!! Själv tycker jag att det var alldeles tillräckligt att sy ett lapptäcke till barnvagnen men detta var ju något större, hehe;)

#8 - - Wilda:

Mäktigt att du lyckats skapa detta under en månad. Flitigt! Och så vackra tyger du sammanfogat. Häftig helhet! Jag ler lite, för själv är jag en sån som bara älskar upprepandet och hittar ett meditativt lugn av att göra samma sak om och om igen. Men ja, till och med jag skulle nog tappa den känslan i ett så här stort jobb ;)

Upp