en val och lunds botaniska

jag brukar för det mesta handla mina kläder på second hand av en herrans massa anledningar och något av det roligaste med just second hand-shopping tycker jag är att göra om eller piffa upp kläder jag köpt, speciellt när det gäller kläder som jag aldrig skulle köpt nya i en affär så en liksom måste vidga sina vyer!
för ett tag sedan köpte jag en stickad tröja som är så himla skön och bra på många sätt men som jag liksom tyckt saknat något. så jag bestämde mig för att lägga till något!
 
en val fick det bli! mest för att tröjan är blå men även för att valar är himla fina varelser i allmänhet
 
ibland är det bara så himla skönt att ha småprojekt utan prestationskrav att pyssla med! 
dessutom har jag haft fullt upp med att snickra mig en varpa så att jag kan omvandla mina växtfärgade garner till en väv!
 
sen har det varit så galet fint väder senaste tiden att en skämts om en stannat inne och sytt istället för att vara ute i solen (har faktiskt varit lite för fint nästan så jag längtar som en tok efter spöregn och innemysar-dagar)
igår tog jag och mamma iallafall en lite tripp till lund och botaniska för att få se fina kaktusblommor och vaktelbäbisar (som inte ville fastna på bild tyvärr) som var så söta att vi genast blev ungefär fem år och fanatiska fågelälskare en stund!
 
någon hade flätat en palm och det tyckte jag var så himla fantastiskt underbart! önskar att det vore någon som jobbar där som tyckte palmen behövde lite hårvård!
 
den absolut finaste kaktusen jag sett
 
för övrigt så är nog åderblad min nya favoritväxt pga uppenbart bästa latiska namnet!
 
Allmänt, Broderi, Återbruk/Lagning | | 2 kommentarer |
Upp