stickad tröja i växtfärg

Då var jag tillbaka hemma igen! 
Och trots att det inte har producerats sådär vidare mycket kan jag åtminstone äntligen stolt presentera min stickade tröja av växtfärgat garn!
 
En del av garnet var så länge sedan jag färgade att jag knappt minns vad jag färgat med men en härlig blandning av björk, nässla, indigo, krapp och cochenille kan jag iallafall svära på att jag använt!
 
 
 
 
 
Jag blev väldigt nöjd med resultatet och eftersom jag har sån tur att jag näst intill är immun mot stickiga ylleplagg kommer jag utan bekymmer kunna stoltsera runt i min nya tröja hela våren!
 
Det här får även bli månadens bidrag till Sypeppen!
 
#1 - - Alicia:

Meeeeen detta får mitt hjärta att hamra!! Är SÅ sugen på att lära mig växtfärga (men sparar det till sommaren när skolan är klar). Tänker främst på tyger för att få flammiga bakgrunder till broderier men detta att sticka med egenfärgsatt garn är ju så drömmigt så jag vet inte vad. Din tröja är SÅ fin! Älskar den där höga midjan, och ränderna går så fint ihop med varandra och med ditt hår. Skaparmagi <3

#2 - - Fredrikapåvinden:

Alltså wow vilket jäkla arbete! Älskar färgerna och modellen på tröjan. Den sitter ju som en smäck på dig. Nu börjar det klia i mina fingrar att sätta igång och sticka. Så fin tröja! Heja!

#3 - - Sofia/Trådtanten:

Så häftigt att ha en tröja som man gjort själv, på riktigt. Färga garn står högt på min önskelista över saker jag vill lära mig!

Upp