ett hem för mina brillz

 
 
varje sommar glömmer jag konstant att ta med mig solglasögon när jag är ute vilket resulterar i att jag alltid köper på mig nya. det i sin tur har ju lett till att jag har en massa glasögon som ligger och skräpar och blir repiga vilket känns väldigt onödigt och synd på dom jag faktiskt tycker väldigt mycket om och betalat dyra pengar för. och eftersom jag, hur mycket jag än rensar i glasögonförrådet, inte lyckas rensa tillräckligt för att enkelt förvara dom någonstans har jag nu ÄNTLIGEN gjort en solglasögonförvarare. eller vad en nu ska kalla den.
 
i början undrade jag lite vad det var jag höll på med och tänkte att det nog var ett projekt dömt att misslyckas och sluta i sopen!
men ack som jag misstog mig, för det slutade med att jag blev riktigt nöjd med det hela.
 
så nu har jag plats för femton par glasögon och fler än så får jag helt enkelt låta bli att samla på mig, för ärligt talat tycker jag nog inte det behövs!
och så passade jag på att göra hyskor som jag sydde på som små krokar att hänga mina halsband i, så dom slipper ligga i en trasslig hög i någon låda
 
 
 
 
 
 
så det var det och nu ska jag försöka komma på vad mitt nästa projekt ska bli. ska verkligen försöka fortsätta att ta tag i projekt jag skjutit upp allt för länge och ligger i "göra sen"-högen som bara växer och växer
men först ska jag nog ta en hantverkspaus på någon dag och bara dricka te, äta kex och läsa!
 
 
Upp