omsytt

Hittade en gammal linneklänning som jag sydde för många långa år sedan och som legat i en låda i en skrubb nästan lika länge men som ändå fått hänga med då jag gillat färgen på tyget. Så för ett tag sedan tog jag mig i kragen och klippte av den och gjorde om den till en liten tröja/jacka.
 
Fortfarande inte det finaste plagget som gjorts men ändå en klar förbättring!
 
 
Allmänt | |
#1 - - Alicia:

Wow, vad inspirerande att hitta till din blogg! Så vackra och välgjorda alster med stor detaljrikedom och finess. Extra bonus för att du broderar på plaggen (broderi är min bästa konstform - både att utöva och att titta på). Denna lilla jacka blev så himla fin och jag hade gärna haft en likadan! Dessutom är du himla bra på något som jag tycker är såå svårt, nämligen att fotografera av plaggen på. Bilderna är så fina i sig, med vackra miljöer och genomtänkta vinklar och ljussättningar. Det inspirerar mig + att jag blev väldigt sugen på att sy om några grejer!

Svar: Men vad glad jag blir! Tack så himla mycket :) det finaste som finns är när någon kan bli inspirerad av det en själv gör så det värmer ändå ner i tårna!
Denise Gränsevik

Upp