blusen Maria - julspecial

           
Eftersom att året härjats av sjukdom och annat energislukande har ingen ork funnits över för att skapa så mycket annat än stickade vantar och något broderi. Nu börjar dock energin och skaparlusten sakta komma åter och det blev dags att göra årets första (och antagligen enda) mönster. 
Jag brukar ofta irritera mig på att jag aldrig har några vettiga blusar att ha till kjol vilket är ytterts opraktiskt då jag nästan enbart använder kjol och klänning. Så jag skapade ett litet trevligt blusmönster som jag bestämde mig för att kalla Maria.
 
Eftersom jag gjorde den första Maria-blusen lagom till jul så fick den sys av ett gammalt barnlakan med julmotiv som jag hittade på Röda Korset och blev helt galet kär i, mest pga kaninerna tror jag. Och eftersom jag blev galet nöjd med blusmodellen planerar jag nog att rita upp modellen i fler storlekar för eventuell framtida försäljning!
 
Och såklart:
 
GOD JUL från mig, Bellatrix och Severus <3
 
PS! Glöm inte att kika in Sypeppen! Sjukt bra initiativ där jag själv tänkte bidra med min julblus :)
 
 
Allmänt | |
#1 - - Alicia:

Jag känner verkligen igen mig i det där att sakna fina toppar till min fenomenala kjolsamling! Vad kul att du utvecklat ett eget mönster - och så fiiint! Extra kul med ett julplagg som både är roligt och vackert. Jag tycker ofta att det bara blir liksom "fulsött" med julmotiv men denna är verkligen fin :) Och ja, kaninerna föll jag också för! God jul :)

#2 - - Ida D:

Fint att få tillbaka skaparlusten. Superfin blus verkligen och fantastiskt fint mönster har du skapat tycker jag.

Upp