skjortan Ask

Nu har årets första plagg som jag skapat från grunden själv, mönster till plagg, klart. Det är även mitt första herrplagg inom modern mönsterkonstruktion någonsin och det är en skjorta jag bestämt ska få heta Ask.
 
Den är sydd i världens skönaste linne/bomulls-blandning och jag har till min stora förtjusning en liten bit kvar som jag kaaanske kan få ihop till något åt mig själv, ett linne borde åtminstonde gå!
 
Överlag är jag nöjd med plagget men eftersom det var mitt förta herrplagg och helt ny mark för mig så är det såklart vissa små förändringar jag kommer göra i mönstret tills jag syr nästa skjorta
 
Nästa gång ska jag t.ex. inte klippa ett extra knapphål mitt i ingenstans som jag sedan får sy ihop på ett konstnärligt hittepå-vis!!!
 
Jag menar, vad hände här liksom!?!? Hur trött var jag den där kvällen egentligen?!?
 
 
 
Ikväll ska den överlämnas till sin framtida bärare och jag håller tummarna allt jag kan för att den ska passa, har ju inte haft möjlighet att testa den på någon och på mig når den till knäna haha, så nog är det lite nervöst allt! Men jag har goda förhoppingar om att den ska sitta bra, så jag även kan bli ännu mer taggad på att sy fler! 
#1 - - Alicia:

Så vacker! Alltså du och detaljer! Även knapphålslagningen tycker jag tillför själ och skratt! Tyget är också så fint, hoppas det räcker till nåt mer!

Upp