monthly makers - KONTRAST

Nu är det dags att visa upp årets första monthly makers-projekt och det gör mig lite vankelmodig för den här månaden blev det inte alls som jag tänkt!!
 
När jag såg temat kontrast visste jag direkt vad jag ville göra - svartstick! 
Sen hände något förjävla konstigt, istället började jag göra något helt annat.
 
Jag fick för mig att brodera en brosch med ett avtryck från björn, svart på vitt, och så fick det bli
 
Sen fick jag väl för mig att svart på vitt inte kändes kontrastrikt nog och pillade dit en spets och pärlor, för det känns ju rätt konstrasterande mot en brunbjörn liksom.
Att jag valde just brunbjörn är för att det utan tvekan är mitt bästa djur, blir liksom överväldigad av bara tanken på att dom på riktigt existerar och min största sorg är att jag aldrig fått se någon i vilt tillstånd (trots att jag bott i Sveriges sk "björnrike"), bara bajs och hur kul är det i längden?!
 
Broderiet är monterad på en gammal ful knapp med en vanlig säkerhetsnål på baksidan och var, trots att jag är fett kluven över resultatet, rätt roligt att göra.
 
#1 - - Linnéa:

Men så söt!!

Svar: åh tack!:)
Denise Gränsevik

#2 - - Louie:

Så fin!

#3 - - Wilda:

Tycker om den mycket! Så starkt avtrycket blir i det ljusa och mjuka. Och sådär på kragen var den extra fin tycker jag. Tänk så det kan bli ibland, inte alls som det var meningen. Jag tror ändå att det blir som det ska. Försöker anamma den filosofin i alla fall :)

#4 - - Stina | Stinas tillvaro:

Så himla himla fint! Kommer också att tänka på kontrasten "stort och litet" - den stora björnen mot den lilla lilla broschen :)

Svar: jaa det var en jättefin kontrast som jag inte tänkt på!:)
Denise Gränsevik

#5 - - Alicia:

Du är bäst <3 Det här är så fint <3 Kan se dig ridandes på en brunbjörn alla dar i veckan <3 Hoppas du får träffa en (snäll) nån dag <3

Upp