ta fram sprätt - gör om, gör rätt

Sen i julas har jag befunnit mig i ett slags konstant hjärnsläpp som resulterat i att allt jag skapat har gått igenom någon form av kris halvvägs genom processen. Det har flera gånger klippts knapphål på fel platser, mönster har snarast sett ut att vara ritade efter aliens och jag har sytt så jävla fula sömmar konstant!!
 
Mitt senaste projekt har såklart även det kantats av en del missöden.
 
Det mest fantastiska som hände var att min ärmlinningar blev olika långa! Antagligen berodde det på att jag när jag broderade dessa, för typ tre-fyra år sedan, också hade hjärnsläpp och broderade olika långt. Så när jag sedan använde broderiet som mått för att sy manchetterna blev resultatet någon i stil med detta:
 
 
Liksom. Vad ska jag ens säga?
 
Det löste jag iallafall såhär:
 
Tänk så det kan gå!
 
Sen blev det jobbigare. För sen började jag sy fult. Jag sydde nämligen den fulaste kragen jag sytt i historien och det var så att jag skämdes!
 
Jag försökte länge förneka att det blev skitfult och sydde t.o.m en liten fin kant under kragen och låtsades som ingenting. Sen insåg jag att jag inte skulle kunna leva med mitt fula verk och köpte en massa spets för att dölja detta horribla. Sen insåg jag att det inte alls var vad jag ville och så fick jag bita i det sura äpplet och sprätta bort skiten igen
 
 
Ja. Hur som havre så är blusen klar och fin nu men det får ni se en annan dag!
Allmänt, Broderi, Modern sömnad, Mönsterkonstruktion, Återbruk | |
Upp