hej februari

senaste veckan har varit kaos, på ett bra sätt, men det har dragit med sig att jag varit inte så produktiv
 
 
igår började jag iallafall konstruera mönster till min gröna blus som idag dock visat sig få sys med lapptäcksteknik i princip för jag har inga vettiga tygstycken alls. men jag ska nog få ihop något, ärmarna är åtminstonde ihopmonterade och det ska bli kul att ta sig an resten
 
 
 
 
jag har även sytt om en del kläder som är köpta på second hand och för länge sedan som inte passar längre. fyra-fem kjolar har blivit uppsydda, insydda och piffade. helt galet hur ett gammalt plagg kan kännas helt nytt med så enkla metoder, typ lite spets!
 
jag har gjort mitt mest misslyckade växfärgningstest ever. det skulle bli gul/grönt av fläderblad på ljusgrått garn men garnet kommer från en gammal kofta jag repat upp framför tvn på kvällarna (och dammat igen hela lägenheten med) och då det var bl.a. akryl i garnet blev det bara smutsgrått och skitfult (ligger numera i soporna som straff)
 
 
i morse pimpade jag upp en kartong till marsvinen också så dom skulle få ett extra fint krypin (innan var det en fånigt leende kille på kartongen liksom. blä) och det blev så himla mysigt men nu några timmar senare har väl den där fåniga killen blivit framgnagd igen.... otacksamma djur de där marsvinen!
 
har annars hängt runt, sökt drömjobb, sökt drömutbildning och testat det dära "tinder". men det var la inget för mig för alla snubbar bara poserar med fiskar på sina profilbilder så ah. jag satsar nog på biblan, hantverksmässor, slumpen osv i fortsättningen också!
#1 - - Alicia:

Okej, så det lyxigaste med att jag har en ledig lördag och tid att läsa bloggar för första gången sen jag bytte jobb är liksom inte att jag är ledig utan att jag får komma in hit till dig. Har saknat det så mycket.

Brukar ju tjata om att du är talangfull och fantastisk men har jag även nämnt att du är väldigt rolig? Känner starkt igen mig i skapande mamma åt otacksamma gnagare då som 10ish-åring jag målade världens finaste bo åt mina kaniner som de åt upp. Får också en så sjuukt alternativ bild av Tinder än vad jag tidigare haft när jag läser om fiskposörer. Alltså what?

Also: Kan inte bara vi dejta? Jag har ju lovat min trohet åt en annan men alltså det kan vara platoniskt, bara garnporr, kakporr och Harry Porrter (HÖHÖHÖHÖ JAG ÄR OCKSÅ ROLIG).

+ vill se mer av det senapsgula underverket med de dösöta små fickorna. Please?

Svar: Det här är kanske det finaste någon någonsin skrivit till mig, alla kärleksbrev i världen kan slänga sig i väggen liksom! Och jag beundrar ju dig så grymt mycket och du är en av mina absoluta favoritinspiratörer som jag vänder mig till när skaparlusten inte vill infinna sig, eller när lusten finns men jag inte vet hur jag ska få utlopp för den, så att du ens är intresserad av att titta in på min lilla skruttiga blogg är en sån komplimang att jag rodnar och blir prillig och pirrig<3Du är även på topp tre drömdejting-listan och om dejten dessutom skulle innebära ovan nämnda skulle det nästan vara för bra för att vara sant!! Och så skulle jag slippa tänka på att stå barbröstad och hålla i en fisk. Känner verkligen också WHAT?!!?! för detta fenomen och har med ljus och lykta sökt svar på gåtan hela veckan utan att bli klokare..

+Jag lovar att visa mer så fort jag tagit tag i att fixa foder:)
Denise Gränsevik

#2 - - Linnéa:

Gnagare må vara riktigt otacksamma när det kommer fina saker man snickrar ihop åt dem, men de har sina stunder när det kan vara riktigt älskvärda också ;)
Ser framemot att få se hur det gula plagget ser ut (och de andra omsydda plaggen givetvis)!!

Upp