pausar

har bestämt mig för att göra precis som jag själv känner och ta en slags mental paus. tillåta mig att säga nej utan att känna mig som en svikare, isolera mig precis så mycket jag har lust till och bara släppa taget en stund och inte göra det minsta lilla för att förändra någonting i mitt liv eller min situation just nu
 
så igår stekte jag ca 100 000 boveteplättar, tog med en filt och cyklade ut för att sätta mig och göra mest ingenting
 
det var så himla fint väder och en kunde ligga i bara klänning och bli både fräknig och röd på näsan
 
jag har precis läst ut Minne, Sorg och Törne-serien av Tad Williams och det kändes så himla deppigt för jag hade ingen ny serie som jag kunde se fram emot att börja läsa. 
så kom jag att tänka på att jag för några år sedan började läsa Isfolket-serien men aldrig riktigt fastnade och la ner efter typ fem böcker och tyckte jag nu borde ge serien en ny chans. 
så jag tog med del ett, började läsa, föll pladask och läste ut boken igårkväll för att så fort jag vaknade idag ge mig på del två!
 
hade med mig ett litet korsstygnsbroderi också men det tog jag bara upp, tittade på och la ner i väskan igen. hade ju fullt upp med att läsa!
 
 
idag däremot har jag stannat hemma. sov inte en blund inatt och hade dessutom ett helt dagis av plantor som behövde planteras om

 
bönorna har imponerat stort och växt som bara den! slingerkrassen däremot har det varit sämre ställt med och jag har sått några fler med förhoppning att dom ska ta sig. 
mamma har dock tröstat mig med att slingerkrasse visst kan va lite trilsk att få upp och eftersom hon ändå är utbildad inom trädgård känns det bättre. det är alltså krassen - inte jag!
 
mitt i omplanterandet tittade jag dock upp och såg Severus ligga och sova på det mest rara sätt! han är så himla knäpp och jag är så glad att få ha honom i mitt liv, att han är fem år gammal och fortfarande pigg som en mört (när han inte sover dårå;) )
 
 
försökte även få en "fin" bild på Bella, vilket är näst intill omöjligt har jag märkt, men fick en gullig liten pinnätar-bild istället. den fångar väl egentligen vem Bella är mycket bättre än en fin bild och dessutom kan jag inte låta bli att fnissa högt varje gång jag ser den!
 
 
 
Allmänt, Broderi | |
Upp