längtan efter hav och sakletardagar

det känns som om det var minst tusen år sedan jag senast var vid havet och dagar som idag, när solen gassar och det är ovanligt vindstilla längar jag så himla mycket efter att åka på strandäventyr igen.
jag har dock drabbats av någon plötslig vårdepp eller liknande som gör att jag mest inte orkar annat än att ligga i sängen och hoppas att det ska bli dåligt väder så att jag kan få ligga där utan dåligt samvete.
 
igår hasade jag mig iallafall upp och städade och då dök min senaste strandskatt upp! 
 
jag kommer ihåg att det var så himla varmt och helt perfekt när jag sakletade vid havet sist och jag hittade så mycket grejer att det nästan ramlade ur fickorna för dom var så fulla!
 
älskar när man kan gå både lite på strand och i skog med små bäckar med broar över. får liksom det bästa av allt
 
jag hittade rätt mycket ben och sånt, vilket gjorde mig så himla glad. som skuldran (???) till höger eller det lilla fiskhuvudet med alla små söta tänder på
 
 hittade även en bamsestor tand, kanske från en säl, som nog måste vara det finaste fyndet jag gjort! alltså verkligen någonsin!
 
hittade även en massa annat fint såklart. drivved, snäckor, stenar, glas, porslin, fjädrar och sånt!
 
 
så nu ska jag bara komma på projekt så att jag kan börja använda allt jag samlat på mig. fast å andra sidan är det ganska mysigt att bara ha alla saker i små burkar och ta fram och titta på ibland och tycka att dom är fina också!
 
 
Allmänt, Återbruk/Lagning | |
#1 - - Alicia:

Alltså detta är för för för för för FÖR magiskt! Vet inte vad jag är mest upphetsad över pga allt är så fantastiskt! Men det vackra strandglaset ihop med små porslinsskärvor, alla benknotor och TANDEN!!!! Så inspirerande och vackert alltihop!
Hoppas du mår bättre snart!!

#2 - - Livet i USA:

Vilka skatter! Det är verkligen något speciellt med havet.
Sv: Tack snälla, visst är hon söt? ;)

Upp