broderad duk

jag sydde ett par nya gardiner till lägenheten i malmö för ett tag sedan, mina första och antagligen sista gardiner för övrigt för hujja vad tråkigt det var!!
hur som helst blev det en snutt tyg över och jag tänkte att det kunde vara fint att ha en duk som matchar de nya gardinerna
 
det mesta i lägenheten går i rosa/turkos och det är mycket paisleymönstrat. som tur var hade jag restgarn från ett annat broderi i passande färger så det var bara att komma på mönster och sätta igång!
 
jag har inte broderat så mycket korsstygn de senaste åren men har börjat så smått med det igen och attans vad kul det kan vara! så enkelt och lätt att få fint!
har aldrig gjort någon duk innan men det var ett väldigt roligt projekt som känns så himla tacksamt eftersom det är något en har framme och kan se varje dag, så kan en känna sig lite duktig och stolt liksom och få lite självförtroende-pepp varje gång en sitter till bords. typ:
"det är en riktig bajsdag idag och allt känns jobbigt och jag vill helst gå och lägga mig igen men jag har ju gjort den här fina duken så visst är jag nog ganska bra ändå och nu känns det lite bättre"
 
Allmänt, Broderi, Övrigt hantverk och pyssel | |
#1 - - H:

Jättefin :) Borde också ha mkt paisleymönstrat i min lägenhet! :D

Upp