torgvantar och tulpaner

påsken är över och snart är det april. tulpanerna i fönstret börjar blomma över men jag låtsas som ingenting för det känns så trist att ta bort dom.
 
allt har gått så snabbt senaste året har jag insett, jag har liksom inte hunnit med att fatta någonting. kunde inte sova en blund inatt, antagligen pga att jag ätit en massa vete igår och magen var arg som bara den, och då hade jag ju tid att ligga och grumla.
känner att det är så mycket jag missat under året som gått, jag har ju mest legat i sängen och varit ledsen. känner att det är så himla mycket jag skulle vilja och borde göra men som ändå inte orkas med, som att jag kanske inte är riktigt redo ändå
måste verkligen lära mig att leva i nuet och försöka ta vara på och vara snäll mot mig själv tror jag, inte bara drömma mig bort och gräva ner mig under täcket. så nu ska jag börja med att ta bort vete och socker ur min kost (ack så skönt), ta upp yogan igen och öva på att älska mig själv!
 
hittade för övrigt ett par torgvantar jag stickade i höstas som hade glömts bort. med flätor och pärlor och allt!
 
hittade nog mest på litegrann under tiden när jag gjorde dom men dom blev rätt bra tycker jag nog ändå!
och så är det så fint med garn som skiftar i olika färger
 
 
 
hittade såklart även ett gammalt trevligt tyg som nog kan få bli en blus av något slag. har ju ändå städat klart rummet och rensat ur det mesta (kan vi iallafall låtsas) så det är helt okej att börja planera nya projekt!!
 
Allmänt, Stickat/Virkat/Nålbundet | |
Upp