förvaring

eftersom allt omkring mig alltid blir ett rörigt kaos hur jag än beter mig har jag börjat försöka organisera upp mitt stök, sakta men säkert. idag klädde jag in två gamla tändsticksaskar i fina oragamipapper som jag aldrig använder. så nu har jag åtminstone två askar till att förvara pärlor, hyskor/hakar, paljetter etc i.
 
 
egentligen skulle jag behöva säkert tjugo askar till, har en hel samling av askar i olika storlekar, men eftersom jag är lat och dessutom håller på att gå sönder inombords pga depp över detta satansväder orkar jag helt enkelt inte vara mycket mer kreativ än såhär idag
 
#1 - - Alicia:

Så fin, enkel och smart förvaringslösning! Och bra återbruk :) Jag tycker det är starkt att orka skapa någonting alls när känslan är den där. Jag önskar dig sol och snödroppar och stora koppar värmande te så det snart känns lite bättre.

#2 - - Emma Vrede Svensson:

Åh vad glad jag är över att ha hittat din blogg, så fantastiskt bra, fin och inspirerande! Och din diamantkypertklänning är sagolikt vacker!

Svar: Men ååååh vad glad jag blev av den här kommentaren, gjorde hela min dag. Det finaste som finns måste ju ändå vara när någon kan inspireras av det man gör:) tack så megamycket <3
Denise Gränsevik

Upp