gårdagens tidning

för ett tag sedan blev jag frågad om jag inte hade lust att vara med i tidningen och prata textilt hantverk. det lät väl ganska roligt tänkte jag och tackade ja till erbjudandet. och i gårdagens tidning hade jag nästan fått ett helt uppslag för mig själv!
 
 
tyvärr hade bloggadressen blivit fel så det är väl inte så många nya som lär hitta hit och internetversionen är bara för betalande kunder så någon länk besvärar jag mig inte att skriva ut. 
 
om någon ändå är nyfiken kan jag säga att jag mest pratade om sånt jag gjort, utbildningar jag gått, hur mycket det betyder för mig att ha fått möjlighet att skapa från grunden (typ från odling av tex lin till färdig väv) och vikten av att våga exprimentera och göra fel för att lära sig
 
och så har jag fått ett annat fantastiskt erbjudande som kan bli något roligt och festligt framöver men det är så färskt och oarbetat än så det får ni se när det börjar dra ihop sig;)
 
Allmänt | |
#1 - - Alicia:

Ååh vad tråkigt att de slarvade med bloggadressen, sånt måste en ju dubbelkolla ordentligt! Men OM jag blev sugen på att läsa hela intervjun alltså... Kan du inte bara prata lite med mig om processen från odling av lin till färdig väv, hehe? Är så fascinerad och inspirerad av din stora kunskap och klokhet!

Upp