göra sånt en är bra på

 
 
Har kommit på att när en är lite ledsen är det bra att göra saker en är bra på som en tycker om. Idag blev det bak men jag planerar att fortsätta på samma spår och göra massa saker jag är bra på.
Saker jag är bra på, förutom att baka dårå:
Sy
Steka pannkakor
Hångla (tror jag iallafall)
Tycka saker är fina
Gå på picknik
Dricka te
Samla fräknar
Allmänt | |
#1 - - Alicia:

Fin lista, bra tänk!! Det är nog viktigt att lista sina styrkor ibland trots att det kan kännas skämmigt - och även sånt en tycker är kul (ofta är de ju förenliga). Ska inspireras av detta att väva en liten livlina inför nästa dipp. Tack!

#2 - - H:

Så himla bra att vara bra på att tycka saker är fina!!
Jag är bra på att göra mumsiga smoothies, måla naglarna och klappa katter :) Förresten så var din växtfärgade tröja superfin (och resten av outfiten!). Jag har tre härvor växtfärgade garner som bara väntar på att bli nåt tjusigt.

Svar: Tack så himlahimla mycket :) måla naglarna är för övrigt något jag önskar att jag också var bra på, får nog börja öva lite mer på detta!;)
Denise Gränsevik

#3 - - H:

Ja det blir verkligen bättre av träning. Innan jag hade min nagellacksbesatthets-period (oj vad långt ord!) målade jag sjukt mkt utanför för det gick att dra av sen i duschen. Kanske inte såå bra för huden haha

Upp